lauantai 26. tammikuuta 2013

Minialbumi vanhoista farkuista

Monissa skräppäysblogeissa on nähty kirjoittajan top-listoja omista viime vuoden töistään. Niiden inspiroimana katselin omiakin sivuja ja muita viime vuoden tuotoksia sillä silmällä ja sieltä tuli muutama työ vastaan joita ei syystä tai toisesta ole tullut täällä esiteltyä.

Tykkään ottaa luontokuvia, mutta melko harvoin niitä tulee sitten kuitenkaan skräpättyä. Niin laitoinkin muutamat lempparit samaan minialbumiin, jonka pohjan tein omasta kierrätyssuosikista; vanhoista farkuista.

Albumi itsessään on melko yksinkertainen ja koristelultaan vähäinen. En jaksanut hakea tallista välineitä farkkukankaan lävistämiseen, joten tein pahvista kangaspalojen väliin suikaleet joihin sain tehtyä reiän kiinnitystä varten. Suikaleet kiinnitin kaksipuoleisella teipillä ja ommellessani kaikkien sivujen reunat jäi suikaleet sinne samalla ompeleenkin väliin.
 Koristeluna oli gesso, pari paperisuikaletta, leimasinsetti, vähän teippiä, tarinointilappusia ja muutamat farkuista irrotetut yksityiskohdat. Jälkikäteen jäi vähän harmittamaan että menin värittämään osan leimakuvista, ehkä ne olisi sittenkin paremmin toimineet mustavalkoisina. Valokuvat ja paperit olen kiinnittänyt kaksipuoleisella teipillä ja ompelemalla. Niittaamista suunnittelin ja kokeilinkin, mutta farkun kanssa niitit ei oikein suostuneet yhteistyöhön.

Takakanteen en laittanut valokuvaa jotta se ei vioittuisi käsittelyssä, vaan tein koukeron gessolla.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on yksi lempparini viime vuotisista tekeleistäni.

lauantai 19. tammikuuta 2013

Skissedilla # 193


Skissedillalla taas mennään, tällä kertaa tosi tuoreilla, omilla kerhokuvilla. Koska kuvissa oli aika erityyliset värit päädyin käyttämään varsin neutraalin värisiä papereita ja koristeita. Otsikko onkin sitten ainoa josta löytyy väriä.(Liekö liinatukka edes suomea, mutta niin siihen joku vain on kirjoittanut..)
Pohjasta löytyy hieman leimattuja pitsikukkia sekä valkoisia maaliroiskeita. Rykelmässä on Pearl Makerilla tehtyjä koristeita sekä ystävältä lainassa olevalla stanssilla tehtyjä kukkia. Kuvien keskellä oleviin lipukkeisiin oli tarkoitus laittaa vuosiluvut, mutta niitäpä täytyykin salapoliisin hieman vielä selvittää ja lisätä sitten myöhemmin.
Varsin rajallisen askartelubudjetin takia olen viime aikoina innostunut taas digimateriaaleista. Mitään digileiskoja ei ole syntynyt, vaan pääasiassa olen hankkinut koristeita ja journaling -lappusia. Lähestulkoon kaikki on ostettu vieläpä alesta ja mikä onni onkaan kun niitä kaikkein kivoimpia voi printtailla ulos useampaan kertaan. Tässä mukana Jen Allysonin vintage henkinen tagi.
 With this LO I take part of  Skissedilla sketch # 193. The pictures were so differently coloured that I decided to use only neutral papers. Title is the only thing with colour and uses two colours from the pictures. My LO has two embellishments made with Pearl Maker and flowers made with Big Shot.

The pictures are of me in the early 80's and the title is about my long hair.




torstai 3. tammikuuta 2013

Skissedilla #191

Viime vuoden viimeinen Skissedilla haaste inspiroi.
 Leiska jäi ilman otsikkoa ja sivu lepää aika vahvasti MME:n kimalteiseen paperiin, mutta löytyypä sieltä rykelmästä itse virkattu koristekin.

This time my LO is without a title and is mostly about MyMindsEye glitter paper. There's also self made crocheted snow flake.
This Lo tells how my kids tried to remember what their granma's hair is called and what funny word's they made up before older one remembered it's called curly.

Askarteluntäytteistä vuotta 2013 kaikille!