sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Skissedilla Sketch # 189

Yritän edelleen epätoivoisesti käyttää vanhoja papereita pois, ja tästä BG:n taustana olevasta paperista tulikin yllättävästi omaakin silmää miellyttävä tulos. Sillä mukana Skissedilla viikon haasteessa.

I'm trying desperately to use older papers, and this BG paper turned into autumn LO. Title says "Little Collector" and tells about my daughter who collects rocks, leaves and sticks into her bicycle basket.

 

maanantai 17. joulukuuta 2012

Scrap365 December Sketch Challenge

 Lasteni syntymäpäivien tienoilla olen tehnyt kustakin leiskan jossa on kirjattu sen hetkisiä pinnalla olevia asioita. Tämän jälkeen on vihdoin koko kolmikko tältä vuodelta hoidettu ja tämä osallistuu samalla luonnoshaasteeseen.

This LO is of my daughter and called "Now that you're 4". I've listed some of the things that she likes, her favourite food, what she likes to play and her best friend. I make these every year when one of my kids have a birthday, this is last one this year. (The ones I made out of  my boys are here and here.)

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Skissedilla sketch # 187

 Skannatessani isäni lapsuudenkuvia joululahjaa varten törmäsin tähän kuvaan isovanhempieni kaupasta vuodelta -65. Näkymä oli niin ihanan erilainen että oli pakko tallentaa kuva myös omiin arkistoihini. Tällä leiskalla osallistun myös Skissedillan luonnoshaasteeseen, joka näytti tältä


I found this picture when going through my father's childhood pictures for his christmas present. His parents had a store, and the view from 1965 was so different that I wanted to save it in my own files as well.
With this LO I take part in the Skissedilla sketch # 187.

 

perjantai 7. joulukuuta 2012

Mojon paluu

Jotenkin siinä vaan kävi niin, että sateinen syksy tappoi kaiken innostuksen valokuvaamiseen ja sen myötä hävisi myös skräppimojo. Kolminkertainen eläköön -huuto kuitenkin Shimellen kursseille, sillä sellaista lukiessa ja videoita seuratessa se kuitenkin vihdoinkin löytyi. Ja sitten hyvään mieleen riittääkin vain papereiden kiinnitys toisiinsa, tekniikoiden testaukset ja muut saa odottaa vuoroaan.

Aina ei tarvita edes otsikkoa, tai edes kovin kummoista tarinaa, riittää vain näperryshalun herättävä valokuva. Itse kutsun näitä fiilistely -leiskoiksi, ne kun syntyy vain siksi että kuva on minusta ihana. Tämä on siltä ainoalta syksyn päivältä kun ei satanut ;)
Kylläpä on mukavaa olla taas hereillä!